Get Adobe Flash player
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next
  • image

Login

 

A Pelixír Centrum Kft.  pálinkafőzdéje 2012. októberében nyitotta meg kapuit Pellérden.
Alapos piaci vizsgálat és igényfelmérés után választottuk ki főzőberendezéseinket, így téve eleget mind a hagyományos két lépésben készült kisüsti pálinka szerelmeseinek, mind a modern egylépcsős aromaoszlopos lepárlón készült pálinka kedvelőinek.
Így került beállításra egy minimum 150 és maximum 750 liter cefre befogadására képes kombinált (egylépcsős és kétlépcsős egyben) berendezés, amely mellé egy minimum 120 és maximum 450 litert befogadó főzőüst került egylépcsős aromaoszloppal, melyeket a legmodernebb gázüzemű gőzfejlesztővel üzemeltetünk, ezzel elkerülve a leégett, kozmás pálinkát.
Ilyen, minden igényt kielégítő bérfőzdével, egyenlőre kizárólag nálunk, Pellérden találkozhat az országban.

A minőségre nemcsak modern lepárlóink a biztosíték, hanem az ezeket kezelő okleveles gyümölcspálinka gyártó mestereink sok éves szakmai tapasztalata, akik készséggel állnak rendelkezésükre bármilyen szakmai tanácsot illetően. (lásd: kapcsolat menüpontban)

A szakma iránti elhivatottságunk, és annak reménye, hogy egyre jobb minőségű pálinkák kerülhetnek az Önök asztalára, vezetett minket arra, hogy létrehozzuk pálinkafőzdénket Pellérden, ahol ügyfélbarát szemlélettel és rövid határidőkkel várunk minden kedves régi és új főzetőt!


Címünk: Pelixír Centrum Kft Pálinkafőzde

7831 Pellérd, Ipar u 1/1